هم اکنون از زعفران به عنوان سلطان و گرانبهاترین ادویه در جهان یاد می شود که به طلای سرخ نیز معروف است. از این رو بسیاری از شهرهای ایران نیز به کشت این محصول پر درآمد رو آورده اند. اگر چه این محصول را بیشتر مختص خراسان های رضوی و جنوبی می دانند اما گزارش های جهاد کشاورزی حاکی از آن است که این محصول در شهر های دیگر نیز از عملکرد خوبی برخوردار است مانند اصفهان، آذربایجان شرقی، گلستان و ...
حدود 95 درصد از زعفران دنیا را ایران تولید می کند و رتبه اول را داراست. اما این فقط به خاطر سطح زیر کشت خیلی زیاد است. اما کشورهای اروپایی با دانش جدید از سطح خیلی کم هم عملکرد بسیار بالایی دارند. (حدود 2 تا 3 برابر و گاهی خیلی بیشتر).
متاسفانه به دلیل عدم آگاهی کشاورزان و همچنین وجود روش های سنتی شاهد کاهش چشمگیر عملکرد محصول زعفران در مزارع هستیم. و از طرفی این یعنی هدر رفت نیروی انسانی و سرمایه ایرانی!
مهمترین عواملی که در افزایش عملکرد محصول زعفران موثر است نحوه کاشت، رسیدگی موثر و خشک کردن صحیح آن است که بسیاری از کشاورزان به دلیل عدم آگاهی از نحوه خشک کردن محصول خود را با کیفیت بسیار پایین خشک و روانه بازار می کنند که باعث افت شدید در قیمت فروش آن و ضرر می کنند.
در این فایل آموزشی تمام مراحل زعفران (کاشت، داشت، برداشت و خشک کردن) را به صورت نوین و اصولی آموزش می دهد.
ویژگی های مهم این فایل:
فرمت:pdf
♥ عزیزانی که ایمیل ندارند می توانند از آدرس hasan3942@gmail.com استفاده نمایند. ♥
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده می شود
مبلغ قابل پرداخت 33,400 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا