با سلام. به سایت تی جی فایل خوش آمدید. در این سایت بهترین فایل های آموزشی که از اعتبار علمی و عملی برخوردار باشد قرار داده می شود. چرا که آموزش های تئوری منجر به ورشکستگی می شود. با وارد کردن کد abcdx از 50٪ تخفیف محصولات فایلی بهرمند شوید. عزیزانی که ایمیل ندارند می توانند از آدرس hasan3942@gmail.com استفاده کنند. !!! در صورت مواجه شدن با هر گونه سوال در خصوص مطالب سایت می توانید با مدیریت سایت تماس برقرار کنید. جهت تماس با مدیریت می توانید با شماره 09332879232 در ارتباط باشید. در ضمن به تمامی مشکلات، سوالات، پیشنهادات، انتقادات، درخواست ها و نظرات ارزنده شما عزیزان جواب داده خواهد شد.

محل لوگو

نظرسنجی سایت

سایت مارو چگونه ارزیابی می کنید؟

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 1
  • بازدید دیروز : 21
  • بازدید کل : 282000

زعفرانکاری به روش نوین


زعفرانکاری به روش نوین

هم اکنون از زعفران به عنوان سلطان و گرانبهاترین ادویه در جهان یاد می شود که به طلای سرخ نیز معروف است. از این رو بسیاری از شهرهای ایران نیز به کشت این محصول پر درآمد رو آورده اند. اگر چه این محصول را بیشتر مختص خراسان های رضوی و جنوبی می دانند اما گزارش های جهاد کشاورزی حاکی از آن است که این محصول در شهر های دیگر نیز از عملکرد خوبی برخوردار است مانند اصفهان، آذربایجان شرقی، گلستان و ...

حدود 95 درصد از زعفران دنیا را ایران تولید می کند و رتبه اول را داراست. اما این فقط به خاطر سطح زیر کشت خیلی زیاد است. اما کشورهای اروپایی با دانش جدید از سطح خیلی کم هم عملکرد بسیار بالایی دارند. (حدود 2 تا 3 برابر و گاهی خیلی بیشتر).

متاسفانه به دلیل عدم آگاهی کشاورزان و همچنین وجود روش های سنتی شاهد کاهش چشمگیر عملکرد محصول زعفران در مزارع هستیم. و از طرفی این یعنی هدر رفت نیروی انسانی و سرمایه ایرانی!

مهمترین عواملی که در افزایش عملکرد محصول زعفران موثر است نحوه کاشت، رسیدگی موثر و خشک کردن صحیح آن است که بسیاری از کشاورزان به دلیل عدم آگاهی از نحوه خشک کردن محصول خود را با کیفیت بسیار پایین خشک و روانه بازار می کنند که باعث افت شدید در قیمت فروش آن و ضرر می کنند.

در این فایل آموزشی تمام مراحل زعفران (کاشت، داشت، برداشت و خشک کردن) را به صورت نوین و اصولی آموزش می دهد.

ویژگی های مهم این فایل:

  1. آموزش همراه با عکس و بسیار ساده و روان
  2. تمام مراحل زعفران از قبل کاشت تا خشک کردن اصولی
  3. فیزیولوژی گیاه (که چه زمان باید مواد مغذی به آن داد و چه موقع بی تاثیر است که بسیاری از کشاورزان آگاهی ندارند)
  4. استفاده از روش های جدید علمی و عملی توسط کارشناسان و کشاورزان نمونه این حرفه
  5. روش های جدید شناسایی تقلبات رایج در زعفران (New)
  6. هر چند آموزش صد در صد و تمام نکات مهم در فایل گفته شده است اما چنان سوالی بود می توانید از عضو ارشد تی جی فایل (مدیریت) نیز مشاوره بگیرید.

 

فرمت:pdf

 

♥ عزیزانی که ایمیل ندارند می توانند از آدرس hasan3942@gmail.com استفاده نمایند. ♥

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده می شود


مبلغ قابل پرداخت 33,400 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

خراسان رضوی

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت برای مدیریت تی جی فایل محفوظ می باشد. کپی برداری از مطالب سایت به هر نحو، مورد رضایت گروه تی جی فایل نمی باشد و حرام است.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما